Оцiнiть будь ласка!

Час приготування: 20 хв

Шпинат у вершковому соусі я перчу білим перцем і додаю мускатний горіх. Виходить приголомшливих гарнір для м’ясних і рибних страв.

Опис приготування:

У шпинаті багато заліза. Тому це одне з улюблених ласощів вегетаріанців, які поповнюють з його допомогою запаси мікроелементів у своєму організмі. З усієї зелені найбільше я люблю шпинат. Можу їсти його сирим, настільки він смачний. Рецепт шпинату у вершковому соусі я запозичила у одного ресторану. Цей вершковий соус дуже добре підходить саме для тушкованого, смаженого шпинату. Спробуйте.

Інгредієнти:

    Шпинат — 450 Грам Ріпчасту цибулю — 1 Штука Жирні вершки — 75 мілілітрів Часник — 1 Зубчик Рослинна олія — 2 Ст. ложки Білий мелений перець — 2 дрібку мускатного горіх — 1 Щіпка Сіль — За смаком Борошно — 1 Ст. ложка

Також можете почитати here.

Похожие статьи



Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

seventeen − 9 =



MAXCACHE: 0.47MB/0.00054 sec