Оцiнiть будь ласка!

Для рецепту вам знадобиться:

Щоб приготувати Тілапія в беконі з розмарином на грилі необхідно:

Порубати ножем листочки розмарину. Перець чилі, видаливши насіння, подрібнити. Дрібної теркою зняти цедру з лимона, з м’якоті віджати сік.

З’єднати 2 ст.л. оливкової олії, 2 ст.л. лимонного соку, розмарин, чилі, трохи лимонної цедри. Додати сіль і перець за смаком, ретельно перемішати соус.

Філе тілапії нарізати на порційні шматки і обмазати приготовленим соусом. Бекон нарізати тонкими довгими смужками. Загорнути шматки риби в смужки бекону і скріпити шпажками.

Викласти рибу в беконі на решітку, злегка змащену маслом. Смажити тилапию над розжареним вугіллям до готовності приблизно 3-5 хвилин.

Також можете почитати here.

Похожие статьи


 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

ten − ten =



MAXCACHE: 0.47MB/0.00092 sec