Оцiнiть будь ласка!

Як запекти рибу в духовці?
Риба запікається у фользі, готувати цю страву неважко. Підійде для запікання неважливо яка морська риба, краще найсвіжіша, вона виходить ще смачніше. Якщо фольгу на сто відсотків не відкривати, то виходить сильно багато смачного рибного соку, який потім можна використовувати як соус або підливу.

Що придасться для виготовлення

Кілограм риби
Дві — три часточки часнику
Половина чайної ложки темного меленого перцю
Половина чайної ложки солі
Сік половинки лимона
Маленький пучок петрушки
Одна Помідорка
Одна цибулинка
Рослинна олія

Виготовлення

Рибу почистити, вимити під проточною водою, обсушити картонній серветкою. Зробити неглибокі поперечні надрізи. Приготувати шматочок фольги, його покласти на деко і налити на фольгу малість рослинної олії. Часник вичавити через землянку, розім'яти в кашку і змішати з перцем і сіллю. Рибу як треба з усіх боків натерти часниковою консистенцією, покласти на фольгу і полити Лимоновим соком. Пару разів перевернути, щоб риба просочилася і маслом, і соком. Помідор і цибулину порізати кільцями. Половину спільно з половиною пучка петрушки укласти під рибу, що залишилися овочами рибу накрити зверху. Кинути в теплі на годину — півтори.

Краю фольги, на якій лежить риба, з'єднати. Поставити деко в нагріту до 200 градусів духовку, запікати рибу близько години. Незадовго до готовності фольгу розкрити, соком, що виділився один — двічі полити рибу.

Джерело: myhelper.com.ua

 

MAXCACHE: 0.82MB/0.00284 sec