Оцiнiть будь ласка!

Як приготувати відбивні з грибами і сиром?
М'ясо відмінно відбивається, трохи обсмажується і пізніше запікається в духовці під шубкою зі смажених грибів і сиру.

Що придасться для виготовлення

Чотири відбивних
100 г нових або заморожених печериць
100 гр твердого сиру
Сіль, темний мелений перець і спеції — все за смаком
Мало Лимонова соку
Зеленуватий лук або інша зелень для декорації
Рослинна олія

Виготовлення

До початку виготовлення духовка вже повинна бути нагріта до 180 — 200 градусів.
М'ясо трохи відбиваємо з двох сторін, натираємо сіллю, перцем, посипаємо спеціями і приправами. Скроплюємо Лимоновим соком. Складаємо стопкою один на одного і даємо трохи полежати.
Розігріваємо в пательні олію, стрімко обсмажуємо відбивні, практично за кілька секунд з кожної сторони. Перекласти на деко або у форму.
У тому ж маслі обсмажити гриби до готовності, посолити і поперчити за смаком. Викласти гриби на кожну відбивну (приблизно по столовій ложці). Накрити тонкими скибочками сиру і поставити в духовку на 15 хвилин.
Подавати відразу, жаркими, посипавши дрібно нарізаною зеленуватим цибулею або іншою зеленню. Гарнір — на ваш розсуд.

Джерело: myhelper.com.ua

 

MAXCACHE: 0.82MB/0.00225 sec