Оцiнiть будь ласка!

Як приготувати тушковану капусту з копченими ковбасками?
Це один з полегшених, економних варіантів відомого бігосу. І продукти і тимчасові витрати зведені до мінімуму. На виготовленні самої капусти зберегти час не вийде, але от на підготовці товарів виграш примітний. До того ж поки капуста буде гаситися, ви зможете займатися своїми справами.

Потрібні продукти

Маленькій вилок капусти
300 гр копчених ковбасок (підходять «мисливські»)
Одна велика цибулинка
Дві морквини
Два помідора
Дві столові ложки томатної пасти
Чайна ложка кмину
Півчайної ложки червонуватого перцю
Дрібка мускатного горішка
Сіль за смаком
Рослинна олія

Виготовлення

Капусту крупно нашаткувати, скласти в глибокий посуд, посипати сіллю і трохи пом'яти. Натерти на великій тертці моркву. Цибулю порізати маленькими кубиками, помідори — часточками. Ковбаски різати на маленькі шматки.

У казанчіке або в найглибшій сковороді розігріти олію, покласти перець, кмин і мускатний горішок. Просмажити і через пару хвилин покласти цибулю і ковбаски. Відмінно обсмажити і викласти моркву і помідори. Тушкувати під кришкою 10 хвилин. Потім покласти капусту, томатну пасту, влити склянку води і все перемішати. Посолити за смаком, накрити кришкою і тушкувати на невеликому вогні 45 — 50 хвилин. Для підсилення смаку можна в кінці виготовлення додати найсвіжішу зелень петрушки або кінзи. Готового блюда дати настоятися під кришкою приблизно півгодини.

Джерело: myhelper.com.ua