Оцiнiть будь ласка!

Як приготувати суп-пюре «Весняний»?
З приходом весни виникає перше зелень і дуже хочеться чогось смачненького і найсвіжішого. Так чому б не зварити суп-пюре з зелені? Отже,

Інгредієнти на 4 порції:

Шпинат — 100 грамів;
Вершкове масло — 4 супові ложки;
Цибуля ріпчаста — 1 штука;
Зелень петрушки, кропу, естрагону і базиліку — 1 пучок;
Бульйон — один літр;
Картопля — 100 грамів;
Сметана — дві супові ложки;
Вершки — 100 грамів;
Яєчко перепелине — дві штуки;
Перець мелений і сіль.

Для тостів: хліб — дві скибочки.

Процес виготовлення:

Потрібно зелень помити, мало просушити і порізати дрібно. Шпинат необхідно помити, після цього потрібно бланшувати його приблизно три хвилинки, пізніше необхідно перекласти в друшляк. Цибуля ріпчаста потрібно почистити, порізати дрібно і обсмажити на сковороді з додаванням масла вершкового. Картопля необхідно почистити і натерти на великій тертці. У каструлю перекласти картоплю, обсмажену цибулю і налити бульйон, краще курячий, поставити на вогонь і довести до закипання. Після чого необхідно проварити ще хвилин десять. Потім в суп додати дрібно нарізану зелень, шпинат, сметану і вершки, посолити і поперчити. Суп збити в блендері, потім перелити в каструлю і прокип'ятити.

З хліба зробити сухарики, для цього необхідно його порізати на кубики, потім обсмажити на маслі вершковому.
Яєчко перепелине відварити і розрізати на дві половинки і покласти в тарілку з супом.

Смачного!

Джерело: myhelper.com.ua

 

MAXCACHE: 0.82MB/0.04170 sec