Оцiнiть будь ласка!

Не сподобалося?

bit.ly/GetGastroLab

У цьому відео ми покажемо, як можна урізноманітнити звичний пашот на сніданок і доповнити його новим смаком!

Яйце Пашот з беконом і лисички З гірчичним соусом

Лисички 100 г

Бекон

Яйце Пашот

Гірчичний соус

Оливкова олія 30 мл

Вершкове масло 60 г

Сіль, чорний перець за смаком

Своїм та чистимо лисички, просушуємо за допомогою паперового рушника. Обсмажуємо на оливковій олії до золотистого кольору, заправляємо за смаком. Кладемо на сковороду слайси бекону і обсмажуємо. Подаємо з яйцем пашот і гірчичним соусом.

Все для тих, хто любить готувати і їсти. Ви навчитеся основним кулінарним навичкам і приготуєте чудові, але прості страви.

Кожен понеділок: новий Простий і Швидкий рецепт.

Кожну середу та четвер: Вчимося Готувати.

Щосуботи: Вокруг света: Національний вечерю.

Також можете почитати here.

Похожие статьи



Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 × one =



MAXCACHE: 0.47MB/0.00075 sec