Оцiнiть будь ласка!

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

Крок 1

Поставте сковорідку (найкраще маленьку з товстим дном) на великий вогонь. Налийте масла. Коли олія нагріється (але ще не закипить), обережно розбийте яйця.

Яєчня

Вираз "просто, як посмажити яєчню" напевно придумав людина, яка не знає.

Реєстрація

Отримувати новинну розсилку

Натискаючи на кнопку «Зареєструватися», ви підтверджуєте свою згоди з умовами угоди.

Вже зареєстровані? Увійдіть

Дякую за реєстрацію. На вказану вами адресу було відправлено листа з інструкціями, слідуючи яким, ви зможете закінчити реєстрацію і користуватися послугами сайту для зареєстрованих користувачів

Також можете почитати here.

Похожие статьи


 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 + 10 =



MAXCACHE: 0.47MB/0.00105 sec